Nieuws

27-09-2020

Het is weer begonnen: de Grote Clubactie!

Alle verkopers succes, maak er iets moois van! Deel deze link op je Facebook en Instagram, in je vrienden en familie Whatsapp groepen en vraag of ze ons willen steunen: https://clubactie.nl/lot/ruiterclub-pijnacker/210839

Of gebruik de QRcode: https://toolbox.clubactie.nl/NSOF.Toolbox/QrCode/GetQrCodeForClub?registrationNumber=210839

09-05-2020

Onze jeugdleden zijn 29 april al gestart, maar vanaf maandag 11 mei april is het ook voor iedereen boven de 19 jaar weer toegestaan om in de buitenlucht te sporten. Hier zijn wel strikte richtlijnen voor. Alleen onder die voorwaarden kunnen wij de lessen door laten gaan.

Klik hier voor het protocol.

Wij verzoeken al onze leden het protocol goed door te nemen en op te volgen.

De afgelopen week hebben we gemerkt dat er leden komen lessen zonder dat zij op de hoogte zijn van de nieuwe regels. Daarom verzoeken wij nogmaals iedereen om het protocol (voor ouders van jeugdleden, neem het samen met je kind door) goed door te nemen. Als we het protocol niet goed opvolgen en we krijgen controle, dan kan het gevolg zijn dat we een boete krijgen en de lessen weer moeten stoppen!

28-04-2020

Uiteraard zijn alle instructies en het bestuur beschikbaar om vragen te beantwoorden, neem daarvoor direct contact op met je instructie of mail het bestuur.

Vanaf woensdag 29 april is het voor iedereen onder de 19 jaar weer toegestaan om in de buitenlucht te sporten. Hier zijn wel strikte richtlijnen voor. De afgelopen dagen is het bestuur druk bezig geweest met het opstellen van het protocol. Alleen onder die voorwaarden kunnen wij de lessen door laten gaan.

Wij verzoeken al onze leden het protocol goed door te nemen en op te volgen. Uiteraard zijn alle instructies en het bestuur beschikbaar om vragen te beantwoorden, neem daarvoor direct contact op met je instructie of mail het bestuur.

22-04-2020

Wij verwachten vrijdag 24 april een update van de FNRS/KNHS of en hoe het mogelijk is om na 28 april voor de betreffende groepen (leden t/m 12 en t/m 18 jaar) onze lessen weer te hervatten.

Klik hier voor het FNRS nieuwsbericht.

Houd onze website en Social Media in de gaten voor meer informatie.

16-3-2020

We willen jullie graag bedanken voor alle appjes en berichtjes om ons sterkte te wensen. Ook zijn er veel mensen die hulp aanbieden. Dat is natuurlijk heel fijn, maar het idee achter de sluiting is juist dat er zo min mogelijk mensen aanwezig mogen zijn op het terrein.

We hebben een plan opgesteld en zorgen met een klein team vrijwilligers dat onze paarden en pony’s de zorg en beweging krijgen die ze nodig hebben.

We zullen jullie regelmatig op de hoogte houden!

Klik hier voor het FNRS nieuwsbericht.

15-3-2020

Naar aanleiding van alle aangescherpte maatregelen, die er in heel Nederland genomen worden met betrekking tot het coronavirus, worden alle verenigingslessen per direct afgezegd.

De eigenaren zijn welkom zolang zij de richtlijnen van het RIVM goed volgen. Neem geen extra mensen mee en houd het onderling contact op stal beperkt.
De verenigingsdieren worden verzorgd en in beweging gehouden door aangewezen personen. Voor overige leden (en niet leden) is de manege gesloten.

We volgen alle gebeurtenissen nauwlettend en houden jullie bij eventuele veranderingen op de hoogte.