Evenementen

Een enthousiaste groep leden organiseert regelmatig leuke evenementen op onze manege. In het winterseizoen wordt bijvoorbeeld 1 keer per maand een FNRS wedstrijd georganiseerd. Deze onderlinge wedstrijd wordt gejureerd door een erkende jury en met voldoende punten ontvang je een promotiepunt. Bij 2 promotiepunten mag je de volgende wedstrijd een niveau hoger meedoen.
Naast de wedstrijden worden ook wedstrijdgerichte clinics georganiseerd, als voorbereiding op de wedstrijden, maar ook spelletjesdagen, kinderfeestjes, pony-doe-dagen en quizavonden staan op het programma.

Een keer per jaar vertrekken we met alle paarden en pony’s naar de andere kant van het land voor ons ponykamp! Tijdens deze week die geschikt is voor leden tussen de 12 en 17 jaar worden iedere dag spellen met en zonder pony’s gedaan, buitenritten gereden en heel veel lol gemaakt. We gaan ieder naar een mooie locatie midden in het bos of aan de Veluwe, de perfecte plek voor een gezellige week met onze eigen pony’s en paarden.

Mocht een week nou te lang zijn of je zit nog niet zo lang op paardrijden, dan kan je ook mee op minikamp. Tijdens minikamp slapen we 2 nachtjes in de Tinteltent naast de manege, doen we spelletjes en maakt iedereen die dat wil een buitenrit!