Tarieven en lestijden

Rijlessen
Bij de Ruiterclub is er voor ieder niveau de juiste les te vinden. Zowel kinderen als volwassenen, beginners als gevorderden kunnen bij ons paardrijden. Naast het paardrijden mag je zelf poetsen en opzadelen en help je met voeren van de dieren of het opruimen van de stal.

Voor kinderen zonder ervaring, bieden wij de startersles aan. In een klein groepje leer je het poetsen, opzadelen en natuurlijk het paardrijden. Dit alles in een rustig tempo, met maximaal 3 andere leden en we gebruiken onze rustigste pony’s. Voor kinderen is er een minimumleeftijd vereist, namelijk 7 jaar. Het is wel mogelijk om eerder op de wachtlijst geplaatst te worden.

Voor leden met ervaring hebben we lessen op verschillende niveaus. Van beginnend tot gevorderd, zowel de lessen als de pony’s en paarden zijn voor ieder niveau geschikt.

Indien je een keer niet aanwezig kan zijn krijg je hier een inhaalles voor terug. Hiermee kan je een keer extra in een andere les rijden.

Natuurlijk is het mogelijk om eens een proefles te rijden in 1 van onze lessen. Een proefles is bedoeld om te kijken of de manege, de paarden of pony’s en de les bevalt, er is dus wel wat ervaring nodig. Als er nog geen ervaring is, kan door middel van de startersles gekeken worden of paardrijden bij je past.

Voor meer informatie over onze lessen en het aanmelden kunt u een mail sturen naar:

Stalling

Ruiterclub Pijnacker heeft een beperkt aantal plaatsen voor pensionpaarden. Wij zijn een vereniging zonder personeel, dus je bent zelf volledig verantwoordelijk voor de verzorging van je paard. Je paard kan door onze leden wel 2 keer per dag worden voorzien van droog-en ruwvoer. Behalve een box heb je de beschikking tot een eigen weilandje. Ook kan je dagelijks op bepaalde tijden gebruik maken van de paddock. Wij beschikken over een binnen-en buitenbak. Als jij op RCP komt te staan dan verwachten wij dat jij actief meedoet met het verenigingsleven.
Op dit moment hebben wij geen boxen vrij. Op onze wachtlijst staan 20 tot 25 paarden. Ben je al actief lid van onze vereniging? Dan heb jij voorrang indien er een plek beschikbaar komt. Wil jij op de wachtlijst voor een box? Stuur dan een mail naar secretarisrcp@gmail.com.

Voor onze tarieven, klik hier.
Voor ons lesrooster, klik hier.