Informatie

Wil jij informatie over onze lessen en wachtlijsten? Stuur dan een e-mail naar lesindelingrcp@gmail.com.

Paard/Pony rijlessen

Bij de Ruiterclub is er voor ieder niveau de juiste les te vinden. Zowel kinderen als volwassenen, beginners als gevorderden kunnen bij ons paardrijden. Naast het paardrijden mag je zelf poetsen en opzadelen en help je met voeren van de dieren of het opruimen van de stal.

Voor kinderen en volwassenen zonder ervaring, bieden wij de startersles aan. In een klein groepje leer je het poetsen, opzadelen en natuurlijk het paardrijden. Dit alles in een rustig tempo, met maximaal 3 andere leden en we gebruiken onze rustigste paarden en pony’s. Voor kinderen is er een minimumleeftijd vereist, namelijk 7 jaar. Het is wel mogelijk om eerder op de wachtlijst geplaatst te worden.

Voor leden met ervaring hebben we lessen op verschillende niveaus. Van beginnend tot gevorderd, zowel de lessen als de pony’s en paarden zijn voor ieder niveau geschikt.

Indien je een keer niet aanwezig kan zijn krijg je hier een inhaalles voor terug. Hiermee kan je een keer extra in een andere les rijden. Voor meer informatie hierover, zie https://ruiterclub.nl/afwezig-en-inhalen/.

Natuurlijk is het mogelijk om eens een proefles te rijden in 1 van onze lessen. Een proefles is bedoeld om te kijken of de manege, de paarden of pony’s en de les bevalt, er is dus wel wat ervaring nodig. Als er nog geen ervaring is kan er geen proefles worden gereden. De starterslessen voor ruiters zonder ervaring zijn om te kijken of paardrijden bij je past.

Voor onze tarieven, klik hier.
Voor ons lesrooster, klik hier.