Handige informatie voor leden

Afwezig en inhalen
Als je een keer niet kan komen rijden noteer je dit zelf in het lesboek op de betreffende datum of je belt naar de manege. Indien je dit minstens 24 uur van te voren hebt gedaan (m.u.v. ziekte), krijg je hier een inhaalles voor terug. Inhalen is alleen mogelijk als er in die les iemand afwezig is, als het niveau gelijk is aan de eigen les en als het paarden- en ponybestand dit toelaat. Bel altijd op de dag zelf nog even naar de manege om te controleren of je inhaalles door kan gaan.

Opzeggen lidmaatschap
Opzeggen van het lidmaatschap kan via e-mail naar onze ledenadministratie. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 kalendermaand.
Indien het lidmaatschap tijdens het lopende jaar wordt beëindigd, blijft de jaarbijdrage geheel verschuldigd. De opzegging moet uiterlijk 30 november van het lopende jaar ontvangen zijn door de ledenadministratie om geen jaarbijdrage voor het nieuwe jaar te betalen.

Betalen op de RCP
Op de RCP hebben we met het nieuwe kassasysteem de RCP clubcard geïntroduceerd. Alle producten achter de bar, maar ook inschrijfgeld voor wedstrijden of evenementen kunnen hiermee betaald worden.
Voor je de card kan gebruiken, moet deze geregistreerd worden:

  1. Ga naar mijnlcs.nl
  2. Kies voor ‘Registreren’
  3. Kies het registratietype ‘Betaalpas’ en vul je e-mailadres in
  4. Je ontvangt nu een e-mail, klik op de link in die email om je account te activeren
  5. Vul de gegevens in waar om wordt gevraagd (nummer clubcard, CVC code, e-mailadres en een wachtwoord)
  6. Ga akkoord met de voorwaarden en druk op registreren

Om het saldo op de kaart op te laden zijn er 3 mogelijkheden:

  1. Inloggen op mijnlcs.nl
  2. Aan de bar op de manege door te pinnen
  3. Via de app ‘KNIP’

Let op! De clubcard blijft altijd eigendom van de Ruiterclub. Indien je je lidmaatschap opzegd, moet je de card inleveren en kun je je account blokkeren. Wanneer je de clubcard bent verloren, blokkeer je je account en stuur je een mail naar kantinercp@gmail.com. Voor een nieuwe card brengen wij 10 euro per card in rekening.