Handige informatie voor leden

Afwezig en inhalen

Kun je een keer niet komen rijden? Geef dit dan tijdig door aan je instructie (via je les-app).
Inhalen is alleen mogelijk als er in de betreffende les een afwezige is. Soms is het inhalen van lessen niet mogelijk, bijvoorbeeld in een springles. Verzoek voor inhalen kun je indienen bij je eigen instructie. Deze overlegt met de instructie voor de les waarin jij wilt inhalen of inhalen mogelijk is. En: ponylessen mogen alleen worden ingehaald in een les van hetzelfde niveau tenzij jouw instructie akkoord is dat je op een ander (lager) niveau inhaalt!

Een gemiste les mag, mits 24 uur van tevoren is afgezegd, tot een jaar na datum worden ingehaald. Bij ziekte of klachten al dan niet corona gerelateerd kan tot 10.00 uur op de lesdag zelf bij de instructie worden afgezegd. Ook dan krijgt je een inhaalles. Voor lessen die op dezelfde dag na 10:00 uur worden afgezegd krijg je geen inhaalles.
Je instructie kan op je inhaalkaart kijken hoeveel lessen je nog mag inhalen.

Het inhalen van een gemiste les is een service die RCP verleent aan haar leden, het is geen recht.

Opzeggen lidmaatschap
Opzeggen van het lidmaatschap kan via e-mail naar onze ledenadministratie. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 kalendermaand.
Indien het lidmaatschap tijdens het lopende jaar wordt beëindigd, blijft de jaarbijdrage geheel verschuldigd. De opzegging moet uiterlijk 30 november van het lopende jaar ontvangen zijn door de ledenadministratie om geen jaarbijdrage voor het nieuwe jaar te betalen.

Betalen op de RCP
Op de RCP hebben we met het nieuwe kassasysteem de RCP clubcard geïntroduceerd. Alle producten achter de bar, maar ook inschrijfgeld voor wedstrijden of evenementen kunnen hiermee betaald worden.
Voor je de card kan gebruiken, moet deze geregistreerd worden:

  1. Ga naar mijnlcs.nl
  2. Kies voor ‘Registreren’
  3. Kies het registratietype ‘Betaalpas’ en vul je e-mailadres in
  4. Je ontvangt nu een e-mail, klik op de link in die email om je account te activeren
  5. Vul de gegevens in waar om wordt gevraagd (nummer clubcard, CVC code, e-mailadres en een wachtwoord)
  6. Ga akkoord met de voorwaarden en druk op registreren

Om het saldo op de kaart op te laden zijn er 3 mogelijkheden:

  1. Inloggen op mijnlcs.nl
  2. Aan de bar op de manege door te pinnen
  3. Via de app ‘KNIP’

Let op! De clubcard blijft altijd eigendom van de Ruiterclub. Indien je je lidmaatschap opzegd, moet je de card inleveren en kun je je account blokkeren. Wanneer je de clubcard bent verloren, blokkeer je je account en stuur je een mail naar kantinercp@gmail.com. Voor een nieuwe card brengen wij 10 euro per card in rekening.