Lessen

Aanmelden:

 
De Ruiterclub biedt lessen aan op verschillende niveau's. Als u interesse heeft in pony- of paardrijlessen meld u dan aan via onderstaande emailadressen: 
 
Aanmelden ponylessen: lesindeling@ruiterclub.nl
 
Aanmelden paardenlessen: lesindeling@ruiterclub.nl
 
Vermeld in uw mail de volgende informatie: Naam, leeftijd, rijervaring. Indien u rijervaring heeft, verzoeken wij u om te vermelden op welk niveau u gereden heeft en waar u gereden heeft.
 
 

Wat te doen bij afwezigheid:

Kun je een keer niet bij de les aanwezig zijn? Laat dit dan 24 uur van tevoren telefonisch weten aan de manege of instructie. Dit in verband met de indeling van de les.
Het nummer van de RCP is: 015-3693481.
Bij langdurige afwezigheid i.v.m. ziekte, ongeval, zwangerschap, etc. kunt u contact opnemen met Annelies Jaarsveld (ledenadministratie@ruiterclub.nl).  
 

Lestaken:

Omdat de Ruiterclub een vereniging is, draaien wij op vrijwilligers. Dit betekent dat je met je gehele les een aantal taken binnen de manege wekelijks dient te vervullen. Deze taken staan vermeld in het lesboek. Wanneer je bent ingedeeld in een les, is het de bedoeling dat je een half uur vooraf aanwezig bent. Je hebt dan voldoende tijd om je paard/pony te verzorgen en op te zadelen, zodat we op tijd met de les kunnen beginnen. 
 

Inhaallessen:

Je hebt recht op inhaallessen (max.7) als je je voor de betreffende les minimaal 24 uur van te voren hebt afgemeld. De inhaallessen blijven een jaar geldig.
 
 

Betalingsvoorwaarden:

Lidmaatschap en lesgelden bij vooruitbetaling te voldoen dmv automatische incasso